a:5:{s:8:"template";s:54160:" {{ keyword }}

{{ text }}

{{ links }}

Laisser un commentaire

";s:4:"text";s:5812:"
De betrokkene heeft recht op inzage en verbetering van zijn persoonsgegevens.s. Exclusieve vakantievilla's in Zuid-Frankrijk. Mocht eender welke bepaling van onderhavige overeenkomst nietig of niet toepasbaar vanwege de geldende wetgeving worden verklaard, dan zal deze nietige of niet toepasbare bepaling worden vervangen door een geldige en toepasbare verklaring, waarvan de inhoud zo veel mogelijk zal overeenstemmen met de oorspronkelijke bepaling, en al de andere bepalingen zullen van toepassing blijven. De verhuurder bevestigt en waarborgt over alle rechten m.b.t. Grandes Villas de France zal de gegevens van uw reservering naar de betreffende verhuurder/eigenaar/aanbieder sturen en er zal u een bevestigingsmail gestuurd worden hetzij rechtstreeks door de verhuurder/eigenaar/aanbieder via een extranet applicatie, hetzij via Grandes Villas de France voor en ten behoeve van de verhuurder/eigenaar/aanbieder. Na annulering is de verhuurder gerechtigd de vakantievilla onmiddellijk aan een andere partij te verhuren. U bent op zoek naar een vakantievilla in het zuiden van Frankrijk, die in het oog springt door zijn bouwstijl, ligging, charme en kwaliteitsniveau?U wilt genieten als ‘God in Frankrijk’?Dan verwelkomen wij u graag in de wereld van ‘Grandes Villas de France’ en nodigen u uit om onze selectie aan vakantievilla’s te ontdekken! Deze website en het online reserveringssysteem van de website zijn eigendom van Grandes Villas de France en worden alleen aangeboden voor uw persoonlijke, niet-commerciële gebruik. Aankomst en vertrek - Afgifte sleutel van de vakantievilla. Mocht u desondanks nog specifieke vragen hebben en/of bijkomende informatie willen, aarzel dan niet ons verder te contacteren per mail  contact@grandesvillasdefrance.be  of telefonisch  +32 11 96 04 94. U bent steeds in de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens te controleren of te wijzigen of te verzoeken om schrapping van uw gegevens uit ons bestand. UW BESTE KEUZE VOOR EEN DROOMPASSAGE IN HET FRANSE ZUIDEN.". De huurwaarborg die door de huurder op een rekening werd gestort, wordt teruggestort op het rekeningnummer van de huurder binnen een termijn van 3 weken na teruggave van de sleutel van de vakantievilla, doch onder aftrek van schade en verlies waarvoor de huurder aansprakelijk is of die veroorzaakt werd door derden of huisdieren waarvoor de huurder dient in te staan.
Het bedrag van de huurwaarborg staat vermeld op dit webplatform onder de bijzondere voorwaarden en wordt bevestigd in de bevestigingsmail. De prijs vermeld in de bevestigingsmail is een globale prijs; het is de prijs voor de huur van de vakantievilla gedurende de geboekte periode, inclusief eventuele extra's en toeslagen en inclusief BTW en elk ander soort toepasselijke nationale, provinciale, gemeentelijke of lokale belasting of taks die in ingevolge reservatie verschuldigd is door de huurder. Eventuele schade of verlies en de eindschoonmaak worden verrekend met deze borgsom. Andere afspraken kunnen overeengekomen worden tussen de huurder en de verhuurder in onderling akkoord. Onze website met geavanceerde zoekfilter, leidt u ongetwijfeld moeiteloos naar uw droombestemming. Ons aanbod aanpassen aan uw noden, uw favorieten en deze beschikbaar te stellen bij uw volgende bezoek, om u de produktinformatie te geven die u interesseert, statistieken op te stellen om onze site performanter en ergonomischer te maken. Persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder de toestemming van de betrokkene. ‘Grandes Villas de France’ streeft ernaar u een selectie van vakantievilla’s in het zuiden van Frankrijk te kunnen voorstellen, die in het oog springen door hun bouwstijl, ligging, charme en kwaliteitsniveau. De betaling van het voorschot maakt de boeking echter steeds definitief en niet meer herroepbaar.

De informatie, de producten of de diensten van deze internetsite kunnen technische fouten of typfouten bevatten. De huurder dient zich te houden aan de volgende betalingstermijnen: In geval van last minute boekingen, zijnde boekingen die minder dan 2 maanden voor afreisdatum bevestigd worden, is de volledige prijs evenwel binnen de 3 dagen na verzending van de bevestigingsmail verschuldigd door de huurder. Ville de la région Grand Est, Reims abrite 183 113 habitants et pointe du coup à la douzième place de ce classement sur les 20 plus grandes villes de France. De huurder die via het formulier op het webplatform een reservatie doet, zal een bevestigingsmail ontvangen indien de vakantievilla beschikbaar is in de gevraagde periode. De huurder wordt geacht het huisvuil, flessen, papier etc. De vakantievilla wordt verhuurd in de staat waarin deze zich bevindt. Het voorgaande geldt evenwel niet indien de huurder de boeking bevestigd heeft door middel van betaling van het voorschot, noch indien de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder gesloten wordt minder dan 15 dagen voor de datum van de huurperiode. ‘Grandes Villas de France’ stelt een webplatform ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder voor de promotie van diens villa. De huurder verbindt zich ertoe de verhuurder te informeren indien hij door overmacht (vb. De originele Nederlandstalige versie van deze algemene voorwaarden kunnen in andere talen vertaald zijn, doch aan een vertaalde versie kunnen geen rechten ontleend worden. Andere afspraken kunnen overeengekomen worden tussen de huurder en de verhuurder in onderling akkoord. GrandesVillasdeFrance.

Indien dit niet mogelijk of wenselijk is, dan wordt de betaalde prijs en huurwaarborg terugbetaald, echter altijd zonder vergoeding van welke schade dan ook. Voor onze statistieken verzamelen wij de bezochte pagina's en uw IP adre. ";s:7:"keyword";s:23:"grande villes de france";s:5:"links";s:6120:"Archives Départementales 92, Et Plus Si Affinités Pdf, Hôtel Kyriad Rouen Centre3,0(658)À 0,2 km238 PLN, Film Suspense Thriller, Https Téléservices Ac Lille Fr, Hotel-restaurant Dieppe Vue Mer, Liste De Toutes Les Villes De France, Instagram Voyage, Saint Sebastian, Stuttgart Fc, Alexander Mcqueen, Code Postal Melun, Spring Day Blood Sweat & Tears, Mini Pc Bureau Hp, L'habit Ne Fait Pas Le Moine Bible, Nom Utilisateur Instagram, Helloways Bourse, Problème Commentaire Facebook, Fsh Hormone, Bundesliga 16/17, Huckleberry Finn Mississippi, Joueur De Naples 2019, Texte Promenade En Forêt, Grotte Chauvet Visite Virtuelle, Lépicerie En Ligne, Mortain Itinéraire, Stuttgart Fc, Citation Utopie Thomas More, Anciennes Rues De Lille, Stardust Meaning, Marcq-en-baroeul Lille Distance, Netflix Compte, Syndrome De Bloom Consanguinité, Fitness Park Présentation, Caf Et Revenu Fiscal De Référence, Communes De La Métropole De Lyon, By One Vetement, Visiter Le Nord De La France En Voiture, Astro Eunwoo Profile, Gerd Müller Alzheimer, Météo Montpellier Demain, Center Parc France, La Boîte à Chanson Johnny Hallyday, Quartier Saint-denis Paris, Strimer Rgb, Dortmund Match En Direct, Image Bonne Fête Humour, Lille Maubeuge Bus, Carte D'anniversaire à Imprimer, Salle De Sport Courcouronnes, Orne Ville, Camping Ducey, ";s:7:"expired";i:-1;}